Бюджет участі - 18 Вересня 2017 - Хорольський сайт
Середа, 24.04.2024, 00:23
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 18 » Бюджет участі
21:03
Бюджет участі

ШАНОВНІ ХОРОЛЬЦІ ТА ЖИТЕЛІ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ!

Просимо вашої підтримки в голосуванні для перемоги і реалізації проекту «Культурний розвиток молоді» #153, м. Хорол, який зареєстрований в бюджеті участі Полтавської області громадською організацією «Гостромисл».

Проект «Культурний розвиток молоді» розрахований на придбання музичної апаратури для проведення всеукраїнського Хорольського аматорського молодіжного фестивалю, спортивних та культурних масових заходів, перегляду фільмів під відкритим небом, який в подальшому стане технічною базою для репетицій і виступів місцевих музичних колективів. З анкетою проекту можна ознайомитись на сторінці голосування.

Підтримай ініціативу молоді – віддай свій голос за наш проект за посиланням - 153 «Культурний розвиток молоді», м. Хорол, Полтавська область

Кожен громадянин з Полтавської області може проголосувати за 3 (три) обрані ним проекти через онлайн – платформу "Громадський бюджет", тому просимо звернути увагу ще на два проекти від хорольської громади під номерами 151 та 152. 

151 Підвищення безпеки дорожнього руху на нерегульованих пішохідних переходах міста Хорол шляхом впровадження інноваційних рішень

152 Вуличне освітлення на сонячних батареях в м. Хорол, Полтавської області

Хвилинка вашого часу – це крок для перемоги і розвитку нашої громади!

Бюджет участі Полтавської області – це процес взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, спрямований на залучення мешканців Полтавської області до участі в бюджетному процесі через подання проектів та проведення відкритого громадського голосування за такі проекти з подальшим фінансуванням для їхньої реалізації. Кошти обласного та місцевих бюджетів 50/50 спрямовуються на реалізацію кращих проектів розвитку громад, які надійшли до обласної ради від мешканців Полтавської області.

Інструкція для голосування в системі Громадський бюджет 


Сергій ЛУЦЕНКО

Категорія: Новини | Переглядів: 1652 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, гостромисл, Бюджет участі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги