Автопробіг - 6 Березня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 12:52
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 127
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 6 » Автопробіг
21:56
Автопробіг

Автопробіг до річниці "Майдану" (ВІДЕО)

28 лютого в Лубнах та прилеглих районах відбувся автопробіг присвячений річниці "Майдану". В період даного заходу був організований черговий збір гуманітарної допомоги військовослужбовцям, де у визначені місця Лубен, Хоролу, Оржиці, Гребінки, Пирятину та прилеглих сіл  небайдужі люди зносили продукти харчування, теплі речі, листівки та теплі слова. Завантаживши допомогу в свої автівки, учасники привезли її на фініш даного маршруту, де вона і була розприділена  по потребам наших захисників. Загалом було зібрано понад 2-і тони гуманітарної допомоги, яка найближчим часом вирушить на схід України. Організатори автопробігу вже вкотре доводять що вони не байдужі до майбутнього нашої Батьківщини приймаючи активну участь у благодійних заходах. «Якщо ми не стоїмо на передовій боронячи наші землі від агресора, то маємо на мирній території всіляко допомагати і підтримувати наших героїв» - говорить один з активістів Артур Олексенко.

Організатори автоклуби «Quick Niqht Racing», «Street Energy Piryatin», «Old School Customs», «Smotra Grebinka», громадський рух «Наша спільна справа» та громадська організація «Гостромисл» висловлюють велику вдячність всім учасникам і людям з добрим серцем, які допомогли зібрати допомогу нашим захисникам.

Категорія: Новини | Переглядів: 553 | Додав: misto_horol | Теги: автопробіг, лубни, АТО, Пирятин, хорол, Гребінка, оржиця | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги