Акція солідарності - 20 Січня 2015 - Хорольський сайт
Четвер, 25.04.2024, 23:39
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 20 » Акція солідарності
21:28
Акція солідарності

В ХОРОЛІ ПРОЙШЛА АКЦІЯ СОЛІДАРНОСТІ ТА ПАМ’ЯТІ «Я ВОЛНОВАХА»

Трагедія, що сталася 13 січня у м. Волновасі Донецької області, коли від обстрілу терористами автобусу загинуло 13 осіб, сколихнула громадськість не тільки всієї України, але й всього світу. Жителі нашого міста схилили голови в жалобі за невинно загиблими  людьми і висловили свій рішучий протест проти будь–яких проявів насилля, тероризму і сепаратизму.
Цієї неділі, 18 січня 2015 року за підтрики Хорольської районної ради, районної державної адміністрації, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, відділу культури, туризму та архівної справи райдержадміністрації та районного будинку культури в районному центрі проведено акцію солідарності та пам’яті «Я ВОЛНОВАХА». Учасники акції  висловили своє негативне ставлення до прояву насильства, вшанували пам’ять військовослужбовців та мирного населення нашої країни, які загинули під час антитерористичної операції, у тому числі  на блокпосту під Волновахою.
Голова районної ради Ю.В.Бойко, звертаючись до присутніх, побажала мирного неба всім українцям та зазначила: “Хай береже Господь сучасних визволителів від російських загарбників! Хай наші хлопці повертаються живими до рідної домівки, де завжди пануватиме мир, спокій і затишок. СЛАВА УКРАЇНІ – ГЕРОЯМ СЛАВА!!!”
На знак вічної пам’яті про невинно загублені душі українців хорольці вшанували пам'ять померлих хвилиною мовчання та запалили свічки біля пам’ятника Т.Г. Шевченку.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 538 | Додав: $iryaK | Теги: я волноваха, хорол, тероризм, жалоба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги